14
Jul
Vitajte na Blogu Mediklinik: Vaše zdravie, Naša priorita

S radosťou vás privítame v našom blogu Mediklinik, kde vám budeme pravidelne prinášať aktuálne informácie, tipy a novinky z nášho aj vášho sveta. Naším cieľom je poskytovať vám nielen kvalitné služby, ale aj dôležité informácie, ktoré vám môžu pomôcť pri starostlivosti o vaše zdravie.

Mediklinik: Kde sa starostlivosť stretáva s kvalitou 

Mediklinik je jedným z prvých zdravotníckych zariadení na Slovensku, ktoré poskytuje jednodňovú chirurgiu vo všetkých chirurgických oboroch. Od nášho počiatku v roku 2004 ubehlo už mnoho rokov. Za ten čas sme spolupracovali nielen s poprednými odborníkmi z celého Slovenska, ale aj okolitých krajín, ako je Česká republika, Rakúsko či Maďarsko. Dôvera našich klientov sa odzrkadľuje v kontinuálne rastúcom počte konzultácií a operačných zákrokov, ktoré sa počítajú v tisíckach za rok.

Naša vízia a hodnoty

Naša vízia je poskytovať služby na úrovni porovnateľnej so Švajčiarskom a inými zahraničnými klinikami. Náš príbeh ukázal, že je to možné. Dokázali sme, že služby nezávisia na krajine ani na peniazoch, ale na napĺňaní potrieb pacientov. Na správnych lekároch, ľudskom prístupe a príjemnom prostredí. 

Ako hovorí náš p. doktor a majiteľ  MUDr. Zoltán Csendes: "Služby nezávisia na krajine ani na peniazoch, ale na napĺňaní potrieb pacientov. Na správnych lekároch, ľudskom prístupe a príjemnom prostredí."

 

Ľudský prístup a profesionálny tím

Jednou z našich najväčších predností Medikliniku je náš tím špičkových odborníkov a zdravotníckeho personálu, ktorí sa starajú o vaše pohodlie a zdravie. Každý pacient je pre nás jedinečný a naším cieľom je poskytnúť mu starostlivosť na najvyššej úrovni.  

"Dôraz kladieme na individuálny prístup, pretože veríme, že len tak môžeme dosiahnuť maximálnu spokojnosť a vyliečenie našich pacientov."

 

Budúce témy našich blogov 

V našich ďalších blogoch sa môžete tešiť na rôzne témy z oblasti medicíny a zdravia, vrátane:

  • Zdravý spánok a problém chrápania.
  • Operácie detských mandlí
  • Plastické operácie a zákroky krásy
  • Diagnostické vyšetrenia: Sono
  • Jednodňová chirurgia: Výhody a postupy
  • Prevencia zdravotných problémov: Ako sa starať o svoje zdravie
  • Inovatívne liečebné metódy v chirurgii
  • Rehabilitácia po operáciách: Čo môžete očakávať
  • REZUM -  operácia prostaty a iné

Tešíme sa na vás a dúfame, že naše príspevky vám prinesú užitočné informácie a pomôžu vám lepšie porozumieť vášmu zdraviu a našej práci a poslaniu v Mediklinik. 

Váš tím Mediklinik

Mediklinik – miesto, kde sa starostlivosť stretáva s kvalitou. Viac informácií o našich službách nájdete na MediKlinik.sk.