Miért a Medikliniket válassza


Rátermett és kedves személyzet

A szakértelem és az emberséges hozzáállás a Medikliniknél magától értetődik, és a személyzet gondos kiválasztásának eredménye az elmúlt 15 év során.


Időt spórolunk

 


Kis, nagy klinika

Kis klinika családias légkörrel és személyes hozzáállással. Egyúttal elkerüli nálunk a beteg és fertőzött emberek tömegét.


Modern helyiségek

Legyen szó kórházi kezelésről vagy konzultációról – inkább úgy fogja magát érezni, mint egy szállodában. Szálláslehetőség a kísérő személyek számára apartmanokban közvetlenül a klinikán vagy a pácienssel egy szobában. Ingyenes parkolás a klinika területén.

Rólunk

A Mediklinik az első olyan egészségügyi intézmények egyike Szlovákiában, amely egynapos sebészeti beavatkozásokat végez a sebészet minden területen. Sok év telt el a 2004-es megalakulásunk óta. Ez idő alatt együttműködtünk nemcsak Szlovákia, hanem a környező országok, mint Csehország, Ausztria és Magyarország vezető szakembereivel. Ügyfeleink bizalmát tükrözi a konzultációk és műtéti beavatkozások folyamatosan növekvő száma, amely ezrekben mérhető évente.

Víziónk az, hogy olyan szintű szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek összehasonlíthatók egy olyan országéval, mint Svájc, ahonnan a Mediklinik társtulajdonosai is származnak. Történetünk megmutatta, hogy ez lehetséges. Bebizonyítottuk, hogy a szolgáltatások nem az országtól vagy a pénztől függnek, hanem a betegek igényeinek kielégítésétől. A megfelelő orvosoktól, emberséges hozzáállástól, és kellemes környezettől.

Köszönjük a bizalmukat. Itt vagyunk az Önök számára.

Orvos

Kapcsolatok


Most pri Bratislave - Pri Tureckom kopci 5
Levice - 29. Augusta 2


Klinika Most pri Bratislave +421 2 210 264 10
Klinika Levice +421 903 463 425

Kapcsolat űrlap